Välkommen till Munters 

Munters är din professionella leverantör av energieffektiva lösningar för klimatkontroll. Med vår expertis inom avfuktningluftbehandling och ventilation, kan vi skapa ditt perfekta klimat. Vi har erfarenhet inom en mängd olika industrier där läkemedel, livsmedel och datacenter är de största.

Energieffektiva lösningar

Vi levererar innovativa och energieffektiva lösningar för klimatstyrningavfuktningbefuktning,  evaporativ kylninguppvärmning ventilation och energiåtervinning

Som global marknadsledare inom avfuktning och luftbehandling är det viktigt för oss att vara med och skapa långsiktiga och hållbara lösningar som ger våra kunder möjlighet att minska sin energiförbrukning.

Innovativa produkter

Våra avfuktare, befuktare, evaporativa kylare och klimatsystem är tillverkade i kvalitetsmaterial som säkrar stabil drift och lång hållbarhet. Vi arbetar ständigt för att göra våra produkter ännu mer energieffektiva och hitta nya metoder för energioptimering.

Events

06 Jun

Jun 6 14:00 - Jun 8 19:00

Datacloud Monaco , June 6-8 2017

07 Jun

Jun 7 00:00 - Jun 9 00:00

World Pork Expo 2017

Sign up for our Newsletter

 

Our email newsletters are a great way to get the information you're looking for at Munters.com. We send out newsletter about four times per year, in different languages.

Sign up here